Links

De 11e Betuwse Bloesemfietstocht van Soroptimistclub West-Betuwe van zaterdag 29 april 2017 fietst dit jaar voor het volgende goede doel.

Dit jaar steunen wij met de opbrengst van de fietstocht twee projecten in Afrika. Het eerste project is van Stichting ISOB Amsterdam en gaat om meisjes studenten van de Liqa School. Deze meisjes krijgen hier onderdak om onderwijs te kunnen volgen. Hun ouders wonen op het platteland en zij zouden anders niet naar school kunnen.  Wij ondersteunen de inrichting van de slaapzalen. Het tweede project is van de Van Doorn Stichting en ondersteunt in Tanzania een Safe House, waar mishandelde en misbruikte vrouwen worden opgevangen en een vakopleiding krijgen. Beide bijzondere projecten waar we graag een steentje aan bijdragen.

Wilt u meer zien van de Betuwe, denk dan eens verder aan Tiel en omgeving. Tiel, stad van Flipje en centrum van de Betuwe is een gastvrije, bruisende en ondernemende plaats. Centraal gelegen en daardoor ideaal om te  fietsen, varen, wandelen, shoppen en evenementen te bezoeken. Meer weten? Click hier.
Fietsverhuur is ook mogelijk. Zie hier.